Wednesday, 2 March 2011

Telok Cempedak Kuantan BEST ....

huhu ... smlm aku , fendi , dgn naz g kuantan tenangkan fikiran yg bercelaru ni ...
best gak laa kt sni ...
mule2 g east cost mall , jln2 tp xbli barang pape pun ...
just tngok2 baju je ...
ahahhaha , pastu kt sne jmpe shaer n membe dye ...
then dowg bawak aku g telok cempak and lepak sne ...
bapak best gile laut dye , tp pelik taleh mandi lak ...(aku mmg xbwk baju pun :p)
then , pas lepak sne mkn plak kt restoran santai ...
hmm , totally sume skali mmg best lah smlm ...
tp yg xbestnye balik hari laa ...
kalo ade duit dpt check in hotel pastu smbung jalan2 lg ...
next time jelaa if ade duit :)

Sunday, 27 February 2011

HAI , AKU DAFIE ...

haha , mcm klaka lah buat blog ni ...
simple je kot blog aku ...
jnji ade blog ...
HAHAHA ...
ok , first of all name aku dafi ...
aku skrg stay kt melawati kl ..
currently waiting for my diploma result ...
maybe pasni nk smbung degree or keje ...
tatau lg ...

FUHHH , HELLO !!

My first BLOG lah ...
ngat tanak buat blog , but tngok owg lain ade blog mcm jeleous lah plak ...
so mlz nk buat blog gempak2 , just ni je blog yg termampu aku buat ....
mcm klaka pun ade gak buat blog ni ...
ea la kan , kosong je kn ...
but , i will try penohkan page ni ok :)